Wat wij doen

  Wij ontwerpen en realiseren interieurvraagstukken voor uw hele huis. Van de kelder tot de nok en van de eerste schets tot de oplevering. Van kleine details tot grootse gebaren. En van het leggen van een vloer, tot het ontwerpen en maken van unieke maatwerkmeubelen. We voeren het snel, vakbekwaam en altijd in eigen beheer uit. Dat betekent vakkundige en unieke oplossingen. En betrouwbare, korte lijnen, met één aanspreekpunt.

  Vraag ons ook gerust om zakelijke interieuroplossingen; ook daarmee weten wij nadrukkelijk raad.

  Bent u toe aan een nieuw interieur? Of hebt een bijzonder interieurvraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. En bent u benieuwd naar wat we kunnen? Dat ziet u hier!

  Wie wij zijn

  Geen succesverhaal zonder succesformule. En die die succesformule is bijzonder: de complementaire samenwerking tussen een vader en een zoon. Tussen Frank en Joost van Gennip. Aangenaam: wij zijn Studio Van Gennip!

  Joost over Frank

  “Frank is een echte practicus. Hij richt zich dan ook vooral op de technische uitvoering. Door zijn jarenlange ervaring in de interieurbouw, metaalbouw en werkvoorbereiding, is hij vindingrijk en in staat om snel en creatief te improviseren en te anticiperen op wat er gebeurt en ontstaat. Maar pas op: afraffelen staat niet in zijn woordenboek. Zijn perfectionisme en oog voor detail is jaloersmakend. Ik ben blij en trots die genen van hem geërfd te hebben. Maar nog meer om deze samen met hem te mogen transformeren tot creatieve en unieke interieuroplossingen!”

  Frank over Joost

  “Als afgestudeerd binnenhuisarchitect, heeft Joost zijn sporen ondertussen ruim verdiend. Hij valt op met zijn prachtige maatwerkoplossingen. Die zijn krachtig in eenvoud en een tikketje eigenzinnig. Hij voelt feilloos aan wat de klant wil. Ook als de klant nog níét weet wat hij wil. Juist dát maakt zijn werk uniek. Maar vergis je niet; hij heeft ook gouden handjes. Die laat hij gelukkig graag wapperen. En hij doorziet daardoor ook de technische (on)mogelijkheden van oplossing en een ontwerp. Samen zijn we in staat om de mooiste creaties af te leveren. En het is bijzonder om dat met hem te mogen beleven!”